Абе малко ми е страна тази класация, щото не съм забелязал да има кой знае колко Алфи в Германия.Което е положителното в този момент. Защото на 1000 Голфа, като има 1 Алфа, много ясно че собственика на Алфата ще е по-доволен от колата си от повече от 1 собственик на Голф.Сиреч да кажем поне 500 ще има по-недоволни.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Собствениците на автомобили в Германия поставят Алфа на второ място в класация за...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stello Покажи съобщениеАбе малко ми е страна тази класация ... защото на 1000 Голфа, като има 1 Алфа, много ясно че собственика на Алфата ще е по-доволен от колата си от повече от 1 собственик на Голф.Сиреч да кажем поне 500 ще има по-недоволни.
Гоуфът е най-хубавата, най-бързата и най-надеждната кола на света. И 16000+ германеца да кажат обратното, ние сме непоклатими в убеждението си. Всеки собственик на Алфа мечтае някой ден да се качи на Гоуф. Иначе караме Алфи, щото немаме пари за Гоуф.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
Гоуфът е най-хубавата, най-бързата и най-надеждната кола на света. И 16000+ германеца да кажат обратното, ние сме непоклатими в убеждението си. Всеки собственик на Алфа мечтае някой ден да се качи на Гоуф. Иначе караме Алфи, щото немаме пари за Гоуф.Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
147 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеей тва Алфистите умират да се сравняват с Голф .................................................. .......
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеАз мога да ти кажа ама вместо това сложих дъъълго многоточие..
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКолега, това беше цитат от известен български филм с Тодор Колев. Понеже ме бъзнаха за чувството за хумор ... Поне да беше забелязал усмивката след цитата
Смисълът? Опитах се да развия теза. На който не му се чете - да не чете.Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение..... Моля, спрете с тези голфове...
И аз МОЛЯ,уж сме нещо повече от тях, а винаги се сравняваме с тях....
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениеИзвинявам се за острия тон. Вчера бях недоспал, съответно кисел...
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение...фактът, че пак Я КАРАХ ми донесе поредната порция удоволствие, а то се изразява в широка усмивка. И така винаги, когато Я КАРАМ. Моля, спрете с тези голфове...
Comment
-
Никой не е казал, че не си обичаме колите или че не ги караме с кеф, поне аз не съм. Но класацията е смешнаИзвинявай - Духайцу??
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщениевинаги, когато Я КАРАМ. ...
през останалото време в сервиза ли седи
майтапчеVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщениеНикой не е казал, че не си обичаме колите или че не ги караме с кеф, поне аз не съм. Но класацията е смешнаИзвинявай - Духайцу??
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment